• slide
  • slide
  • slide

Vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Schroom niet en neemt contact met ons op.

Hoe groot zijn de boxen?

Finishbox verhuurt in alle soorten en maten. U kunt bij ons al terecht voor een Finish Box vanaf 1 m2. De gemiddelde box is circa 16 m³. En voor de echt grote partijen zijn er speciale boxen te realiseren. De mogelijkheden en indeling kunt u bij Prijzen en ruimte bekijken

Hoe moet ik betalen?

U krijgt maandelijks de huurnota. De manier van betalen bepaalt u zelf. Het betalen kan per automatische opdracht, of d.m.v. een bank/giro overschrijving.

Toegankelijkheid?

Elke dag van 06.00 - 23.00 uur, zeven dagen per week. Dus ook in het weekend. Bij Finish Box kunt u 17 uur per dag terecht. Het kantoor is geopend op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Hoe zit het met de veiligheid?

Maakt u zich vooral geen zorgen. Behalve de 24 uur videobewaking beschikt elke box over een stevig slot. Slechts met een sleutel en een geheime pincode is uw unit te openen. Ook 's nachts wordt het gebouw van Finish Box goed bewaakt. Kortom, met Finish Box zijn uw spullen waarschijnlijk veiliger opgeborgen dan bij u thuis.

Wordt een Finishbox verwarmd?

Uw spullen zijn bij Finishbox echt in goede handen. Alle boxen worden verwarmd en zijn gegarandeerd droog. Vocht krijgt bij Finish Box geen kans.

Hoe kan ik laden en lossen?

Finish Box is een Drive-in Opslag. U rijdt met uw personen- en bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen doet u overdekt. Dus droog!

Zijn mijn spulletjes verzekerd?

Finishbox voldoet aan de brand- en inbraakeisen die door de verzekeringsmaatschappijen gesteld worden, wij kunnen uw spullen echter niet verzekeren. De goederen die in uw unit zijn opgeslagen worden daarom veelal gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Echter wij raden u aan om de kleine lettertjes van uw polis hierop na te lezen of contact op te nemen met uw verzekeringsadviseur.

Neemt u ook goederen aan?

Nee, u kunt dat zelf regelen met de vervoerder door een extra toegangspas en een sleutel van uw box. Zo wordt uw Finishbox een perfect functionerend magazijn en distributiecentrum.

Hoeveel dagen van tevoren moet ik opzeggen?

Zoals in het huurcontract staat vermeld, moet u uiterlijk 14 dagen van tevoren de huur opzeggen. Wilt u dus bijvoorbeeld per eind maart opzeggen, dan moet uiterlijk half maart dmv. een mailtje of telefoontje aangegeven worden dat u de box gaat ontruimen.

Hoe betrouwbaar is Finishbox?

Finish Box is lid van de Self Storage Association UK-Europe. Dit is een internationale vakvereniging van Self-Storage ondernemers. Er worden hoge eisen gesteld aan het lidmaatschap.

Mag ik werken in mijn Finishbox?

Natuurlijk, als het om in- of overpakken gaat kunt u dat in een Finish Box doen. Onder één voorwaarde, u mag geen machinale handelingen verrichten, omdat de verzekering dit niet toestaat.

Klachten?

Mocht u een klacht hebben, stap er dan direct mee naar de receptie. U zult aangenaam verrast zijn over de snelheid waarmee men u van dienst is. Uw (ruimte) problemen worden zo spoedig mogelijk opgelost.

Huur een box

___________________________________________________________

De grootste boxen op de beganegrond

Middelgrote aanhanger 8.2 m3 voor zelf verhuizen