finish-box-texel-slider-opslagbox.jpg

Prijzen & Ruimte

Het spreekt voor zich dat u bij Finish Box een scherpe prijs kunt verwachten als het gaat om de huur van een unit. Aan de hand van de benodigde vierkante meters en de materialen is de unit-manager in staat om u een scherp tarief te offreren. Dit tarief is mede afhankelijk van de periode waarover u de unit wil huren.

De units van Finish Box zijn te huur voor een periode van minimaal 1 maand. Daarna zolang als u de ruimte nodig heeft.

Enkele prijsvoorbeelden ter indicatie (lokatie Texel):

  • Boxmaat 2000 x 1500 bij verhuur voor één maand komt op € 46,-
  • Boxmaat 2000 x 3000 bij verhuur voor één maand komt op € 94,--
  • Boxmaat 3000 x 4000 bij verhuur voor één maand komt op € 168,-

Voor particulieren geldt een non BTW bedrag, voor bedrijven is de B.T.W. van toepassing.

Hoe langer u uw opslagruimte huurt hoe groter uw Voordeel!! Informeer bij de Unit manager naar de eventueel lopende aanbiedingen en acties.

Finish Box ruimten:

Binnen de Finish Box vestiging hebben wij diverse boxen voor u ter beschikking. Belangrijk bij de bepaling van de juiste Box is te weten hoeveel vierkante meters vloeroppervlak u denkt nodig te hebben. Om u hierbij behulpzaam te zijn hebben wij een ruimteberekenprogramma voor u geïnstalleerd waarmee u op eenvoudige wijze uw aantal benodigde vierkante meters kunt berekenen.


Een aantal beschikbare maten is:

  • van ca. 1 m2 tot 13 m2 bij maximaal 3 meter hoog
  • ook enkele boxen van 1 m3 beschikbaar

Wanneer de benodigde maat niet genoemd wordt is dit geen probleem, door het toepassen van flexibele wandsystemen kunnen gewenste maten eventueel gerealiseerd worden of verdeeld worden over meerdere boxen.

PRIJS OVERIGE FINISH BOX FORMULES

Wat betreft de tarieven en mogelijkheden aangaande de hiernavolgende BOX varianten willen wij verzoeken contact op te nemen met de unitleider van de betreffende vestiging. Dit in verband met de grote diversiteit aan mogelijkheden en wensen die wij als FINISH BOX organisatie van de klant kunnen en willen inwilligen om de opslag of het gebruik van de juiste BOX toepassing zo aangenaam en efficiënt mogelijk uit te voeren.

Huur een box
impressie-box-binnen.jpg

De grootste boxen op de beganegrond

aanhangwagen.JPG

Gratis leen aanhanger

IMG_28561.JPG

Grote aanhanger 11 m3 voor zelf verhuizen